TERVETULOBONUS
Bonus jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Kirjaudu

Käyttöehdot

JOHDANTO

1.1. Käyttämällä ja vierailemalla minkä tahansa osan VulkanVegas.com-sivustosta (“Sivusto”) tai avaamalla tilin Sivustolla suostut sitoutumaan seuraaviin ehtoihin: käyttöehdot, tietosuojakäytäntö, tarjousten ehdot ja säännöt, bonukset ja erikoistarjoukset, jotka voivat olla nähtävillä Sivustolla aika ajoin. Kaikkia yllä lueteltuja ehtoja kutsutaan yhdessä “Ehdoiksi”. Lue Ehdot huolellisesti ennen niiden hyväksymistä. Jos et suostu hyväksymään ja sitoutumaan Ehtoihin, älä avaa tiliä tai jatka Sivuston käyttöä. Sivuston edelleen käyttäminen tarkoittaa sitoutumistasi Ehtoihin.

YLEISET EHDOT JA MÄÄRÄYKSET

2. EHTOJEN MUUTOKSET

2.1. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa, muokata, päivittää ja vaihtaa mitä tahansa Ehtoja useista syistä, mukaan lukien oikeudelliset, kaupalliset tai asiakaspalveluun liittyvät syyt. Viimeisimmät Ehdot ja niiden voimaantulopäivä ovat saatavilla Sivustolla. Ilmoitamme pelaajalle tällaisista muutoksista, muokkauksista tai vaihdoksista julkaisemalla uuden version Ehdoista Sivustolla. Pelaajan vastuulla on varmistaa, että hän/hän hyväksyy voimassa olevat käyttöehdot ja yhtiö suosittelee pelaajaa seuraamaan päivityksiä säännöllisesti. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa Sivustoa, palveluja ja ohjelmistoa sekä muuttaa järjestelmän teknisiä vaatimuksia, jotka ovat tarpeen palvelujen käyttämiseksi, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

2.2. Jos jokin muutos ei ole hyväksyttävissä sinulle, voit joko lopettaa Sivuston käytön ja sulkea tilisi noudattamalla Ehtojen 12. kohdan määräyksiä. Jatkuva käyttösi Sivuston osalta sen päivämäärän jälkeen, jona Ehtojen kerrotaan tulevan voimaan, katsotaan sitovan hyväksyntänäsi muutettuihin Ehtoihin, mukaan lukien lisäykset, poistot, korvaukset tai muutokset Yhtiön määritelmään Ehtojen 2.1 kohdassa, riippumatta siitä, oletko saanut ilmoituksen tai lukenut muutetut Ehdot.

3. ALAIKÄISTEN SUOJAUS

3.1. Verkkosivusto hyväksyy pelaajat, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, ja käyttää kaikkia saatavilla olevia menetelmiä estääkseen alaikäisten yritykset rekisteröityä ja pelata kasinollamme. Pidätämme oikeuden pyytää henkilöllisyyden todistamista, ja jos pelaaja ei ole saavuttanut laillista pelaamisikää, verkkosivustolle pääsy evätään.

3.2. Kehotamme vanhempia yhteistyöhön lastensa suojelemiseksi vapaalta pääsyltä pelisivustoille. Tässä asiassa voi auttaa erityisohjelmisto. Lisätietoja on saatavana seuraavista verkkosivustoista

4. LAINMUKAISET VAATIMUKSET

4.1. Alle 18-vuotiaat tai lainkäytössä olevan toimintaan suostumuksen antamiseen tarvittavan ikärajan alapuolella olevat henkilöt (“Lainmukaisesti alaikäiset”) eivät saa missään olosuhteissa käyttää palveluja, ja kuka tahansa Lainmukaisesti alaikäinen henkilö, joka käyttää palveluja, rikkoo näitä ehtoja. Yhtiöllä on oikeus pyytää iän todistamista milloin tahansa varmistaakseen, etteivät Lainmukaisesti alaikäiset henkilöt käytä palveluja. Yhtiö voi peruuttaa henkilön tilin ja estää henkilöä käyttämästä palveluja, jos ikä ei todistuksen antamisen yhteydessä ole mahdollista, tai jos Yhtiö epäilee, että palveluja käyttävä henkilö ei ole Lainmukaisesti alaikäinen.

4.2. Internet-pelaaminen ei saattanut olla laillista tietyissä lainkäyttöalueissa. Ymmärrät ja hyväksyt, että Yhtiö ei pysty tarjoamaan sinulle oikeudellisia neuvoja tai vakuutuksia palvelujen käytöstäsi, eikä Yhtiö anna mitään lausumia palvelujen laillisuudesta lainkäyttöalueellasi. Sivuston palvelujen käyttö on yksinomaan sinun valintasi, harkintasi ja riskisi, ja olet yksin vastuussa siitä, onko se laillista lainkäyttöalueellasi.

4.3. Yhtiö ei tarkoita mahdollistavansa lainvastaista toimintaa. Vakuutat, takaa ja suostut varmistamaan, että Sivuston palvelujen käyttösi noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja, säädöksiä ja määräyksiä. Yhtiö ei vastaa sinun laittomasta tai luvattomasta Sivuston palvelujen käytöstä.

4.4. Yhtiö ei salli tiliä avata eikä talletuksia tehdä Yhdysvaltojen, Ranskan, Singaporen, Italian, Ukrainan, Alankomaiden, Irakin, Iranin, Saudi-Arabian, Kyproksen, Aruban, Bonairen, Curacaon, Saban, St. Maartenin, Kolumbian, St. Eustatiuksen ja Statian asukkaille tai asukkaille. Tämä luettelo lainkäyttöalueista voi muuttua Yhtiön toimesta aika ajoin ilman erillistä ilmoitusta. Hyväksyt, ettet saa avata tiliä etkä yrittää käyttää Tiliäsi, jos olet tällä lainkäyttöalueella.

4.5. Olet täysin vastuussa kaikista soveltuvista veroista ja maksuista, jotka johtuvat voitoista, jotka olet saanut Sivuston käytöstä. Jos voitot ovat verotettavia lainkäyttöalueellasi, sinun tulee seurata ja ilmoittaa voitot asianmukaisille viranomaisille.

5. TILIN AVAAMINEN

5.1. Voidaksesi avata tilin (“Tilisi”) ja käyttää Sivuston palveluja, sinun tulee antaa sähköpostiosoitteesi, valita salasana ja täyttää rekisteröinnin suorittamiseksi tarvittavat tiedot toimittamalla meille henkilökohtaiset tiedot, mukaan lukien nimesi, syntymäaikasi ja puhelinnumerosi.

5.2. Identiteettisi varmentamiseksi Yhtiöllä on oikeus pyytää milloin tahansa tyydyttävää henkilöllisyyden todistamista. Tällaisen dokumentaation toimittamatta jättäminen voi johtaa tilin sulkemiseen.

5.3. Vakuutat, että olet antanut tarkkoja, täydellisiä ja tosia tietoja itsestäsi rekisteröityessäsi ja että ylläpidät tietojesi tarkkuutta päivittämällä tarvittaessa kaikki muuttuneet rekisteröintitiedot. Laiminlyönti tässä suhteessa voi johtaa tilin sulkemiseen, tilin rajoituksiin tai kaikkien tapahtumien mitätöintiin.

5.4. Jos sinulla on kysyttävää tai kohtaat ongelmia rekisteröinnin aikana, voit ottaa yhteyttä tuen palveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@vulkanvegas.com.

5.5. Voit avata vain yhden tilin Sivustolla. Kaikki muut tilit, jotka avaat Sivustolla, katsotaan “Kaksostileiksi”. Kaikki Kaksostilit voidaan välittömästi sulkea meidän toimesta, ja:

5.5.1. Kaikki Kaksostililtä tehdyt tapahtumat mitätöidään;

5.5.2. Kaikki Kaksostilillä tehdyt panokset tai talletukset palautetaan sinulle;

5.5.3. Kaikki Kaksostilin aikana ansaitut voitot, voittosummat tai bonukset menetetään sinulta ja ne voidaan periä takaisin meiltä, ja Kaksostililtä nostetut varat on palautettava meille pyynnöstämme.

6. HENKILÖLLISYYTESI TARKISTUS; RAHANPESUVAATIMUKSET

6.1. Huomioon ottaen sinulle myönnetyt oikeudet käyttää palveluja, vakuutat, takaa, sitoudut ja suostut siihen, että:

6.1.1. Et ole alle 18-vuotias tai alle lain tai lainkäyttöalueen sinulle sovellettavan ikärajan (“Lainmukainen ikä”) vaatimaa ikärajaa pelaamiseen tai uhkapelaamiseen;

6.1.2. Sinä olet oikeutettu omistaja rahalle Tililläsi, ja kaikki Yhtiölle toimittamasi tiedot joko rekisteröintiprosessin aikana tai milloin tahansa sen jälkeen, mukaan lukien osana maksutalletustransaktiota, ovat totta, ajantasaisia, oikeita ja täydellisiä sekä vastaavat luotto-/maksukorttien tai muiden maksutilien nimeä, joita käytetään varojen tallettamiseen tai vastaanottamiseen tilillesi;

6.1.3. Olet täysin tietoinen siitä, että uhkapelaamiseen liittyy rahojen menetyksen riski, ja olet täysin vastuussa tällaisesta menetyksestä. Suostut siihen, että palvelujen käyttö on yksinomaan sinun valintasi, harkintasi ja riskisi. Tappioihisi liittyen sinulla ei ole mitään vaatimuksia Yhtiötä vastaan;

6.1.4. Ymmärrät täysin palvelujen ja internet-uhkapelaamisen yleiset menetelmät, säännöt ja menettelyt. Ymmärrät, että on sinun vastuullasi varmistaa vetojen ja pelien tiedot ovat oikein. Et tee mitään tekoja tai näytä mitään käytöstä, joka vahingoittaa Yhtiön mainetta.

6.2. Hyväksymällä Ehdot valtuutat meidät suorittamaan mahdolliset tarkistukset, joita saattaa tarvita, tai joita kolmannet osapuolet (mukaan lukien valvontaviranomaiset) saattavat tarvita henkilöllisyytesi ja yhteystietojesi vahvistamiseksi (“Tarkistukset”).

6.3. Näiden Tarkistusten aikana voimme rajoittaa sinua nostamasta varoja Tililtäsi.

6.4. Jos toimittamasi tiedot ovat epätosia, virheellisiä, harhaanjohtavia tai muuten puutteellisia, rikot sopimusta, ja pidätämme oikeuden lopettaa tilisi välittömästi ja estää sinua käyttämästä palveluja, lisäksi voimme valita muita toimenpiteitä.

6.5. Jos emme pysty vahvistamaan, että olet Lainmukaisessa iässä, voimme keskeyttää Tilisi. Jos tosiasiassa olit Lainmukaisen iän alapuolella aikaan, jolloin teit uhkapeli- tai pelikauppoja, niin:

6.5.1. Tiliäsi käytetään;

6.5.2. Kaikki tänä aikana tehdyt tapahtumat katsotaan mitättömiksi, ja sinulle talletetut liittyvät varat palautetaan;

6.5.3. Kaikki tämän aikana tehdyt panokset tai vedot palautetaan sinulle;

6.5.4. Tänä aikana ansaitut voitot menetetään sinulta, ja sinun on palautettava meille kaikki tililtäsi nostetut varat.

7. KÄYTTÄJÄTUNNUS, SALASANA JA TURVALLISUUS

7.1. Avattuasi Tilisi, sinun ei tule paljastaa käyttäjätunnustasi ja salasanaasi kenellekään muulle. Jos olet kadottanut tai unohtanut Tilisi tiedot, voit palauttaa salasanasi napsauttamalla “Muistuta salasanaa” -linkkiä kirjautumisikkunan alapuolella.

7.2. Olet täysin vastuussa salasanasi luottamuksellisuuden säilyttämisestä, ja sinulla on yksinomainen vastuu kaikista tililläsi tapahtuvista toimista. Olet vastuussa itsellesi tai kolmannelle osapuolelle tililläsi tapahtuneista tappioista.

7.3. Sinun on ilmoitettava Yhtiölle välittömästi, jos havaitset tilisi luvattoman käytön tai varkauden tai muun turvallisuuden rikkomuksen. Jos sitä pyydetään, suostut toimittamaan Yhtiölle näytön tällaisesta varkaudesta tai luvattomasta käytöstä. Yhtiö ei vastaa mistään menetyksestä, jonka saatat kokea sen vuoksi, että joku muu käyttää salasanaasi, joko tiedossasi tai ilman sitä.

8. TALLETUKSET JA NOSTOT TILILLESI

8.1. Jos haluat osallistua vedonlyöntiin tai pelaamiseen käyttämällä Sivustoa, sinun on talletettava rahaa Tilillesi.

8.2. Sitoudut siihen, että:

8.2.1. kaikki raha, jonka talletat Tilillesi, on vapaa mistään laittomuudesta ja erityisesti ei ole peräisin mistään laittomasta toiminnasta tai lähteestä;

8.2.2. Kaikki tilillesi tehdyt maksut ovat valtuutettuja, eikä sinun tule yrittää kumota tilillesi tehtyjä maksuja tai tehdä toimia, jotka aiheuttavat tällaisen maksun kumoamisen kolmannen osapuolen toimesta, jotta vältettäisiin lailliset vastuut.

8.3. Yhtiö ei hyväksy kolmansien osapuolten talletuksia, esimerkiksi ystävältä, sukulaiselta, kumppanilta, aviomieheltä tai vaimolta. Sinun tulee tallettaa omasta nimestäsi rekisteröidystä tilistä/järjestelmästä tai luottokortilta. Jos huomaamme turvatarkastuksissamme, että tällaista on tapahtunut, kaikki kasinon voitot menetetään ja palautetaan kasinolle sekä alkuperäinen talletus tilin/luottokortin oikealle omistajalle.

8.4. Jos rahan palauttamiseksi oikealle omistajalle tarvitaan pankkisiirto, vastaanottaja kustantaa kaikki pankkimaksut.

8.5. Voit käyttää vain yhtä puhelinnumeroa, jos haluat lisätä rahaa Tilillesi maksullisella tekstiviestillä. Sinun tulee ilmoittaa tämä puhelinnumero profiilissasi. Vain puolet lisätystä summasta menee Tilillesi. Yhtiö ei salli käyttäjien ottaa lainoja sellaisilta matkapuhelinoperaattoreilta, jotka tarjoavat tätä palvelua, vaikka operaattori sallisi sen. Et voi tehdä tekstiviestitalletuksia tällaisilla lainoilla, jos tililläsi on negatiivinen saldo. Tämän säännön rikkojat ovat mustalla listalla, ja pelaajien tilit estetään ilman nostomahdollisuutta.

8.6. Emme hyväksy meille lähetettyjä käteisvaroja. Pidätämme oikeuden käyttää kolmansien osapuolten sähköisiä maksujenkäsittelijöitä ja/tai finanssilaitoksia maksujen käsittelyyn, jotka liittyvät käyttöösi palvelujen yhteydessä. Siltä osin kuin ne eivät ole ristiriidassa näiden Ehtojen kanssa, suostut sitoutumaan tällaisten kolmansien osapuolten sähköisten maksujen käsittelyn ja finanssilaitosten ehtoihin.

8.7. Tallettamalla rahaa hyväksyt, että et tee tai yritä tehdä minkäänlaisia takaisinmaksuja, kiellä tai peruuta mitään maksuja, jotka olet tehnyt, ja korvaat Yhtiölle kaikki takaisinmaksut, kiistot tai maksujen peruutukset sekä kaikki Yhtiön kärsimät tappiot niiden seurauksena.

8.8. Epäilyttävissä tai petollisissa maksuissa, mukaan lukien varastettujen luottokorttien käyttämisessä tai muissa petollisissa toimissa, Yhtiö pidättää oikeuden estää Tilisi, peruuttaa tehtyjä maksuja ja palauttaa voittoja. Meillä on oikeus ilmoittaa asiaankuuluville viranomaisille tai tahoihin mahdollisesta maksuhuijauksesta tai muusta laittomasta toiminnasta ja voimme käyttää perintäpalveluja maksujen palauttamiseen. Kuitenkaan missään olosuhteissa Yhtiö ei ole vastuussa luottokorttien luvattomasta käytöstä, riippumatta siitä, onko luottokortit raportoitu varastetuiksi vai ei.

8.9. Voimme milloin tahansa kattaa positiivisen saldon Tililläsi sinulle velkaa olevalla summalla, kun uudelleen ratkaisemme vedonlyönnit tai panokset toistettavien tilien, huijauksen, yhteistyön, petoksen ja rikollisen toiminnan tai virheiden vuoksi.

8.10. Hyväksyt ja suostut siihen, että Tilisi ei ole pankkitili eikä sitä siten ole vakuutettu, taattu, sponsoroida tai muutoin suojata minkään pankki- tai muun järjestelmävakuutuksen kautta. Lisäksi Tilillesi talletetut varat eivät kerry korkoa.

8.11. Voit pyytää varojen nostamista Tililtäsi milloin tahansa edellyttäen, että:

8.11.1. Kaikki Tilillesi tehdyt maksut on vahvistettu selvitettyinä eikä niitä ole peruutettu, kumottu tai muutoin peruutettu;

8.11.2. Kaikki kohdassa 6 mainitut Tarkistukset on suoritettu.

8.12. Kun teet käteisnostopyynnön, on huomioitava tiettyjä seikkoja:

8.12.1. Kaikki tiedot profiilissasi on täytettävä;

8.12.2. Varojen on oltava samalla tavalla kuin talletuksen tekemiseen käytetty menetelmä;

8.12.3. Jos pyydetyt varat ylittävät tuhat Yhdysvaltain dollaria (USD 1 000) tai enemmän, pelaajan tunnistusmenettely on suoritettava lähettämällä meille kopio tai digitaalinen valokuva henkilöllisyystodistuksestasi, kuten passista tai henkilökortista. Passin sarja ja numero voivat olla poistettuna kuvasta. Yhtiö voi myös pyytää muita lisädokumentteja.

8.12.4. Jos rahaa siirrettiin matkapuhelinoperaattorilta, nosto viivästyy 2-3 viikon ajaksi petostarkastuksen vuoksi.

8.12.5. Jos kokonaispanos on alle kolme kertaa ensimmäinen talletus, Yhtiö pidättää oikeuden pidättää 20 % nostoista VISA/MasterCardin kautta tai 10 % muilla menetelmillä, mutta ei alle 0,5 Yhdysvaltain dollaria tai vastaavaa summaa nostettavasta summasta pankkisiirtokulujen kattamiseksi.

8.13. Pidätämme oikeuden periä maksun, joka vastaa omia kustannuksiamme varojen nostamisesta, jos niitä ei ole käytetty pelaamiseen.

8.14. Nostopyyntö jopa 500 Yhdysvaltain dollaria maksetaan asiakkaan tilille seuraavana päivänä pyynnön tekopäivästä, lukuun ottamatta viikonloppuja ja pyhäpäiviä.

8.15. 500–5 000 Yhdysvaltain dollarin nosto maksetaan asiakkaan tilille 5 päivän kuluessa pyynnön tekopäivästä, lukuun ottamatta viikonloppuja ja pyhäpäiviä.

8.16. 5 000–30 000 Yhdysvaltain dollarin nosto maksetaan asiakkaan tilille 14 päivän kuluessa pyynnön tekopäivästä, lukuun ottamatta viikonloppuja ja pyhäpäiviä.

8.17. 75 000 Yhdysvaltain dollarin nosto maksetaan asiakkaan tilille 30 päivän kuluessa pyynnön tekopäivästä, eikä enempää kuin 75 000 Yhdysvaltain dollaria 30 päivän kuluessa pyynnön tekopäivästä.

8.18. Muista nostotavoista neuvotellaan erikseen Verkkosivuston Hallinnan kanssa.

9. EHDOT 1-NAPILLA MAKSAMISELLE

9.1. Suostut maksamaan kaikki tavarat ja/tai palvelut tai muut lisäpalvelut, jotka olet tilannut Verkkosivuston kautta, sekä kaikki mahdolliset lisäkulut (tarvittaessa), mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, kaikki mahdolliset verot, maksut jne. Olet täysin vastuussa Verkkosivustolle suoritettavista maksuista ajallaan. Maksupalveluntarjoajat helpottavat vain maksua Verkkosivuston ilmoittaman määrän osalta, eivätkä ne ole vastuussa käyttäjän mainitsemien lisävarojen/lisäkulujen maksamisesta Verkkosivustolle.

9.2. Klikkaamalla “Maksa” -painiketta tapahtuma katsotaan peruuttamattomasti käsitellyksi ja suoritetuksi. Klikkaamalla “Maksa” -painiketta hyväksyt, ettet voi peruuttaa maksua tai pyytää sen peruuttamista. Tehdessäsi tilauksen Verkkosivustolla vahvistat ja ilmoitat, että et riko minkään maan lainsäädäntöä. Lisäksi hyväksymällä nämä Säännöt (ja/tai Ehdot ja Käyttöehdot) vahvistat, että olet oikeutettu käyttämään Verkkosivuston tarjoamia palveluita kortinhaltijana.

9.3. Käyttäessäsi Verkkosivuston tarjoamia palveluita, mukaan lukien pelipalvelut, teet oikeudellisesti sitovan ilmoituksen siitä, että olet saavuttanut tai ylittänyt sen lainmukaisen iän, joka katsotaan sinun lainkäyttöalueellasi vaadituksi iäksi Verkkosivuston tarjoamien palveluiden käyttämiseksi.

9.4. Aloittaessasi Verkkosivuston palveluiden käytön otat oikeudellisen vastuun siitä, ettet riko minkään maan lakia, jossa tätä Palvelua käytetään, ja vahvistat, että maksupalveluntarjoaja ei ole vastuussa mistään tällaisesta laittomasta tai luvattomasta rikkomuksesta. Hyväksymällä Verkkosivuston palveluiden käytön ymmärrät ja hyväksyt, että maksujen käsittely suoritetaan maksupalveluntarjoajan toimesta, eikä jo suoritettujen tavaroiden ja/tai palveluiden peruuttamisoikeutta ole. Jos haluat kieltäytyä käyttämästä palveluita seuraavien tavaroiden ja/tai palveluiden ostoksiin Verkkosivustolla, voit tehdä sen käyttämällä omaa henkilökohtaista tiliäsi/ profiiliasi Verkkosivustolla.

9.5. Maksupalveluntarjoaja ei ole vastuussa siitä, että maksukorttiisi liittyviä tietoja ei käsitellä, tai siitä, että maksukortin myöntäjä kieltäytyy antamasta maksun hyväksyntää maksukortillasi suoritettavasta maksusta. Maksupalveluntarjoaja ei ole vastuussa Verkkosivustolta ostettujen tavaroiden ja/tai palveluiden laadusta, määrästä, hinnasta, ehdoista tai muista tarjouksista, jotka on tarjottu sinulle tai jotka olet ostanut käyttämällä maksukorttiasi Verkkosivustolta. Kun maksat mistä tahansa Verkkosivuston tarjoamista tavaroista ja/tai palveluista, olet ensisijaisesti sitoutunut Verkkosivuston ehtoihin ja määräyksiin. Huomaa, että vain sinä, kortinhaltijana, olet vastuussa kaikkien tavaroiden ja/tai palveluiden maksamisesta, jotka olet tilannut Verkkosivustolta, ja kaikista lisäkuluista/maksuista, jotka voivat liittyä tähän maksuun. Maksupalveluntarjoaja toimii ainoastaan maksun suorittajana Verkkosivuston ilmoittaman määrän osalta, eikä se ole vastuussa hinnoittelusta, kokonaishinnoista ja/tai kokonaissummista.

9.6. Jos tilanteessa et hyväksy edellä mainittuja ehtoja ja/tai minkä tahansa muun syyn vuoksi, pyydämme sinua olemaan suorittamatta maksua ja tarvittaessa ottamaan yhteyttä suoraan Verkkosivuston ylläpitäjään/asiakaspalveluun.

10. VETOJEN TEKEMINEN TAI PELAAMINEN

10.1. On sinun vastuullasi varmistaa, että asettamasi vedon tiedot ovat oikein ennen vedon vahvistamista.

10.2. Voit tarkastella transaktiohistoriaasi klikkaamalla “Kassa” Verkkosivustolla.

10.3. Pidätämme oikeuden kieltäytyä kokonaan tai osittain mistä tahansa pyynnöstäsi tehdä tapahtuma milloin tahansa oman harkintamme mukaan. Mikään tapahtuma ei katsota hyväksytyksi ennen kuin saat meiltä vahvistuksen. Jos et saanut vahvistusta siitä, että tapahtumasi on hyväksytty, sinun tulisi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

11. YHTEISTYÖ, HUIJAAMINEN, PETOS JA RIKOLLINEN TOIMINTA

11.1. Seuraavat toiminnot eivät ole sallittuja ja muodostavat olennaisen rikkomuksen näitä ehtoja vastaan:

11.1.1. Kolmansille osapuolille tietojen antaminen;

11.1.2. Epäreilun edun tai vaikutusvallan käyttäminen, mukaan lukien ohjelmistossamme olevien virheiden, porsaanreikien tai virheiden hyödyntäminen, automaattisten pelaajien käyttö tai “virheen” hyödyntäminen;

11.1.3. Petollisten toimintojen toteuttaminen omaksi edukseen, mukaan lukien varastetun, kloonatun tai muulla tavalla luvattoman luotto- tai maksukortin käyttö tilitalletusten lähteenä;

11.1.4. Osallistuminen mihin tahansa rikolliseen toimintaan, mukaan lukien rahanpesu ja kaikki muu toiminta, jolla on rikosoikeudellisia seurauksia;

11.1.5. Kytkeytyminen yhteen tai yrittäminen kytkeytyä yhteen ja aikomus osallistua suoraan tai epäsuorasti mihin tahansa yhteistyöhankkeeseen minkä tahansa toisen pelaajan kanssa pelissä, jota pelaat tai pelaat Verkkosivustolla.

11.2. Mitään ilmaisia varoja, jotka on saatu Yhtiöltä: bonuksia, pisteitä jne., ei myöskään saa käyttää väärin millään tavoin.

11.3. Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin estääkseen yhteistyön tai minkään yritykset siihen; havaitsee ne ja vastaavat pelaajat; ja käsittelee vastaavat pelaajat sen mukaisesti. Emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, joita sinä tai mikä tahansa muu pelaaja voi kokea yhteistyöstä, petoksesta tai muusta laittomasta toiminnasta tai huijaamisesta aiheutuvista, ja kaikki toimenpiteet, jotka teemme tältä osin, tehdään yksinomaisesti harkintamme mukaan.

11.4. Jos epäilet, että joku henkilö osallistuu yhteistyöhön, huijaamiseen tai petolliseen toimintaan, sinun on ilmoitettava tästä meille sähköpostitse mahdollisimman pian.

11.5. Jos Yhtiö epäilee, että saattaisit osallistua tai olet osallistunut petolliseen, laittomaan tai epäasialliseen toimintaan, mukaan lukien rahanpesutoimintaan, tai käyttäytymiseen, joka muutoin rikkoo näitä ehtoja, pääsysi palveluihin voidaan lopettaa välittömästi ja/tai tilisi estetään. Jos tilisi lopetetaan tai estetään tällaisissa olosuhteissa, Yhtiöllä ei ole velvollisuutta palauttaa sinulle mahdollisia varoja, jotka saattavat olla tililläsi. Yhtiöllä on oikeus ilmoittaa asiaankuuluville viranomaisille, muille verkossa toimiville palveluntarjoajille ja pankeille, luottokorttiyhtiöille, sähköisiä maksupalveluja tarjoaville tai muille rahoituslaitoksille henkilöllisyydestäsi ja epäillystä laittomasta, petollisesta tai epäasiallisesta toiminnasta, ja sinun on täysin yhteistyössä Yhtiön kanssa tällaisen toiminnan selvittämisessä.

11.6. Käytät palveluita vain hyvässä uskossa sekä Yhtiötä että muita palveluita käyttäviä pelaajia kohtaan. Jos Yhtiö katsoo, että olet käyttänyt palveluita tai ohjelmistoa pahassa uskossa, Yhtiöllä on oikeus lopettaa tilisi ja kaikki muut tilit, joita sinulla voi olla Yhtiön kanssa, ja Yhtiöllä on oikeus säilyttää kaikki varat. Luovut täten nimenomaisesti kaikista tulevista vaatimuksista Yhtiötä vastaan tällaisessa asiassa.

12. MUUT KIELLETYT TOIMINNOT

12.1. Et saa käyttää loukkaavaa tai aggressiivista kieltä tai kuvia; kirota, uhata, häiritä tai käyttää väärin muita, mukaan lukien muita käyttäjiä, tai käyttäytyä tällä tavoin Yhtiön henkilökuntaa kohtaan, joka operoi tai tukee Verkkosivustoa.

12.2. Sinun ei saa saastuttaa tai tulvia Verkkosivustoa tiedolla, joka aiheuttaa Verkkosivuston toimintahäiriön, etkä saa ryhtyä mihinkään toimiin, jotka voivat vaikuttaa Verkkosivuston toimintaan millään tavalla, kuten virusten, matomien, logiikkapommien tai vastaavien toimien levittämiseen tai lietsomiseen. Mikään moninkertainen lähetys tai “roskaposti” ei ole sallittu. Sinun ei saa häiritä tai sekaantua, poistaa tai muuttaa millään tavalla mitään Verkkosivustolla olevaa tietoa.

12.3. Sinun on käytettävä Verkkosivustoa vain henkilökohtaiseen viihteeseen, eikä sinulla ole lupaa kopioida Verkkosivustoa tai sen osia millään tavoin ilman ensin saamaamme nimenomaista suostumusta.

12.4. Sinun ei saa yrittää saada luvatonta pääsyä Verkkosivustoon, palvelimille, joilla Verkkosivusto on tallennettu, tai mihinkään palvelimeen, tietokoneeseen tai tietokantaan, joka on yhteydessä Verkkosivustoon. Sinun ei saa hyökätä Verkkosivustoa vastaan palvelunestohyökkäyksellä tai millään muulla vastaavalla hyökkäyksellä. Mikäli tämä ehto rikkoutuu, ilmoitamme tällaisesta rikkomuksesta asiaankuuluville lainvalvontaviranomaisille ja teemme yhteistyötä näiden viranomaisten kanssa paljastamalla henkilöllisyytesi heille. Tällaisen rikkomuksen tapahtuessa oikeutesi käyttää Verkkosivustoa päättyy välittömästi.

12.5. Emme ole vastuussa palvelunestohyökkäyksestä, viruksista tai muusta teknologisesti haitallisesta materiaalista, joka voi tartuttaa tietokoneesi laitteiston, tietokoneohjelmat, tiedot tai muun omaisuuden, joka voi vaurioitua Verkkosivuston käytöstä tai Verkkosivustolle tai sen linkittämille verkkosivustoille ladattujen materiaalien käytöstä tai lataamisesta johtuen.

12.6. On kiellettyä myydä tai siirtää tilejä pelaajien välillä tai tarkoituksella menettää pelimerkkejä tai pelejä pelimerkkien siirtämiseksi toiselle pelaajalle. Tarkoituksellinen pelin tai pelimerkin häviäminen tapahtuu, kun häviät käden tai pelin siirtääksesi rahaa toiselle käyttäjälle.

13. KESTO JA PÄÄTTYMINEN

13.1. Voit lopettaa tilisi (mukaan lukien käyttäjänimesi ja salasanasi) milloin tahansa lähettämällä sähköpostia meille osoitteeseen support@vulkanvegas.com.

13.2. Siihen asti, kunnes olet saanut meiltä vahvistuksen siitä, että olemme sulkeneet tilisi, olet vastuussa mistä tahansa toiminnasta tililläsi sen aikana, joka kuluu siitä, kun lähetät meille sähköpostia, ja siihen asti, kunnes tilisi lopettaa Yhtiö.

13.3. Yhtiöllä on oikeus kerätä maksuja, lisämaksuja tai kuluja, jotka ovat syntyneet ennen kuin peruutat tilisi. Mikäli tilisi lopetetaan, keskeytetään tai peruutetaan, ei palautusta myönnetä, muita hyvityksiä ei myönnetä sinulle tai niitä ei muunneta käteiseksi tai muuksi hyvitysmuodoksi, ja sinulla ei ole enää pääsyä tilillesi.

13.4. Tilisi lopettamisen jälkeen, lukuun ottamatta niitä oikeuksia tai velvollisuuksia, jotka ovat kertyneet ennen lopettamista, kummallakaan osapuolella ei ole enää mitään velvollisuutta toista kohtaan tämän kohdan mukaisesti.

13.5 Yhtiö voi lopettaa tilisi, -mukaan lukien käyttäjänimesi ja salasanasi, -välittömästi ilman ilmoitusta:

13.5.1. Jos jostain syystä päätämme lopettaa palvelujen tarjoamisen yleisesti tai erityisesti sinulle;

13.5.2. Jos tilisi liittyy millään tavalla mihinkään aiemmin lakkautettuun tiliin;

13.5.3. Jos tilisi liittyy tai on yhteydessä aiemmin estettyihin tileihin, voimme lakkauttaa tilisi riippumatta tämän suhteen luonteesta ja mainituille tileille annetuista rekisteröintitiedoista; tai mistä tahansa muusta syystä, jonka näemme sopivaksi. Lukuun ottamatta tässä muutoin säädettyä, tilisi saldo lopetuksen yhteydessä palautetaan sinulle kohtuullisessa ajassa pyynnöstäsi, aina oikeutemme mukaisesti vähentää mahdollisia meille velkaamiasi summia;

13.5.4. Jos yrität manipuloida tai selvittää tietoja ohjelmiston koodista tai olet mukana salaliitossa;

13.5.5. Jos sekaannut tai yrität sekaantua ohjelmistoon millään tavalla;

13.5.6. Jos syyllistyt mihin tahansa rikokseen, esimerkiksi yrittämällä päästä Verkkosivustoon sellaisesta lainkäyttöalueesta, jossa pelien pelaaminen on laitonta;

13.5.7. Jos julkaiset mitään todellista tai potentiaalisesti herjaavaa, loukkaavaa, rasistista, haitallista tai obsceniä kieltä tai materiaalia.

13.6. Jos tilisi pysyy passiivisena jatkuvasti 6 kuukauden tai pidempään, voimme sulkea tai keskeyttää tilisi ilman ilmoitusta. Tällaisen tilin sulkemisen tapauksessa ehdot päättyvät automaattisesti siitä päivästä, jona tällainen lopetus tulee voimaan.

13.7. Passiivisen tilin lopetus tapahtuu sähköisellä ilmoituksella käyttäen yhteystietojasi. Tällaisen lopetuksen tapahtuessa lukuun ottamatta näiden ehtojen kohdan 11 (Salaliitot, Huijaaminen, Petos ja Rikollinen Toiminta) tai kohdan 18 (Ehtojen Rikkominen) mukaisesti tapahtuvaa sulkemista ja lopettamista, palautamme tilisi saldon sinulle. Jos emme kykene paikantamaan sinua, varat siirretään asiaankuuluvalle uhkapeliviranomaiselle tai Yhtiölle.

14. VERKKOSIVUSTON MUUTOKSET

14.1. Voimme ehdottomassa harkinnassamme muuttaa tai muuttaa milloin tahansa Verkkosivuston kautta tarjottavia palveluita Verkkosivuston ylläpitämisen tarkoituksessa.

15. TIETOTEKNIIKAN VIKATILANTEET

15.1. Aina kun odottamattomia järjestelmävirheitä, bugeja tai ongelmia ilmenee ohjelmistossa tai laitteistossa, jota käytämme Verkkosivuston toiminnan ylläpitämiseen, ryhdymme välittömiin toimenpiteisiin ongelman korjaamiseksi. Emme hyväksy mitään vastuuta tietotekniikan vioista, jotka johtuvat laitteistostasi, jota käytät Verkkosivustoon pääsyyn, tai virheistä, jotka liittyvät internetyhteytesi tarjoajaan.

16. VIRHEET TAI LAIMINLYÖNNIT

16.1. Useissa tilanteissa voi syntyä tilanne, jossa panos hyväksytään tai maksu suoritetaan Yhtiön virheiden vuoksi: esimerkiksi voimme ilmoittaa sinulle pelipanosvaatimusten virheellisesti johtuen selvästä virheestä tai tietojen syöttövirheestä tai tietokoneen toimintahäiriöstä. Myös virhe voidaan tehdä meidän osaltamme voittojen/palautusten määrästä, jotka maksetaan sinulle manuaalisen tai automatisoidun syöttövirheen vuoksi.

16.2. Yhtiöllä on oikeus kieltää, rajoittaa, peruuttaa tai rajoittaa mitä tahansa panosta.

16.3. Jos saat virheen tai erehdyksen vuoksi väärin myönnettyjä voittoja, Yhtiö ei ole velvollinen maksamaan sinulle tällaisia voittoja ja ilmoittaa välittömästi virheestä ja suostut palauttamaan tällaiset voitot, jotka voivat olla maksettu sinulle tällaisen virheen tai erehdyksen vuoksi.

16.4. Emme emmekä kumppanimme tai toimittajamme ole vastuussa mistään tappioista, mukaan lukien voittojen menetykset, jotka johtuvat meidän virheestämme tai virheestäsi.

16.5. Yhtiö ja sen kumppanit, jakelijat, vanhemmat, tytäryhtiöt, kumppanit ja kaikki niiden virkamiehet ja johtajat ja työntekijät eivät ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka voivat aiheutua tietojen väärinkäytöstä tai väärinkäytöstä, jotka välitetään Internetin yli.

17. VASTUUNRAJOITUS

17.1. Hyväksyt, että sinulla on vapaus valita, käytätkö Verkkosivuston palveluita, ja teet sen yksinomaisesti omalla valinnallasi, harkintasi ja riskilläsi.

17.2. Tarjoamme Verkkosivuston kohtuullisella taidolla ja huolellisuudella ja pääosin näiden ehtojen mukaisesti kuvatulla tavalla. Emme anna muita lupauksia tai takuita Verkkosivustoon tai Verkkosivuston kautta tarjottuihin tuotteisiin liittyen ja täten suljemme kaikki tässä suhteessa ilmenevät takuut pois.

17.3. Yhtiö ei ole vastuussa sopimuksen, vahingonkorvauksen, huolimattomuuden tai muun syyn perusteella mistään menetyksestä tai vahingosta, mukaan lukien mutta näihin rajoittumatta tiedon, voittojen, liiketoiminnan, mahdollisuuksien, maineen tai liiketoiminnan keskeytyksestä aiheutunut menetys tai muut tappiot, jotka eivät tällä hetkellä ole ennakoitavissa meidän toimestamme ja jotka liittyvät millä tahansa tavalla sivustolla olevaan linkkiin. Yhtiö ei ole vastuussa sisällöstä, joka sisältyy mille tahansa Verkkosivustolta löytyvälle internet-sivulle tai palveluiden kautta tarjotuilta palveluilta.

18. EHTOJEN RIKKOMINEN 18.1. Sinun tulee korvata täysin kaikki vaateet, vastuut, kulut tai menot ja kaikki muut veloitukset, jotka saattavat aiheutua sinun rikkomuksestasi näiden ehtojen osalta.

18.2. Hyväksyt täyden korvausvelvollisuuden, puolustat ja vapautat Yhtiön, sen white label -kumppanit ja niiden kulloisetkin yritykset sekä niiden kulloisetkin virkamiehet, johtajat ja työntekijät heti vaatimuksesta ja kaikista vaateista, vastuista, vahingoista, menetyksistä, kuluista ja menoista, mukaan lukien oikeudenkäyntikulut ja kaikki muut veloitukset, olivatpa ne kuinka aiheutuneet tahansa, jotka saattavat aiheutua seuraavista syistä:

18.2.1. Sinun rikkomuksestasi näitä ehtoja kohtaan;

18.2.2. Sinun rikkomuksestasi mitä tahansa lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia kohtaan;

18.2.3. Sinun käyttämästäsi palvelusta tai sinun tai minkä tahansa muun henkilön käytöstä palveluissa käyttäen käyttäjätunnustasi, riippumatta siitä, onko se tehty luvallasi; tai

18.2.4. Sinun voittojesi hyväksymisestä.

18.3. Tapauksissa, joissa olet merkittävästi rikkonut näitä ehtoja, pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia:

18.3.1. Antaa sinulle ilmoitus, että rikot ehtoja ja vaaditaan sinua lopettamaan rikkomus;

18.3.2. Keskeyttää tilisi, jolloin et voi lyödä vetoa tai pelata pelejä Verkkosivustolla;

18.3.3. Sulkea tilisi tai ilman ennakkovaroitusta meiltä;

18.3.4. Peruuttaa tililtäsi maksut, bonukset tai voitot, jotka olet saanut merkittävän rikkomuksen seurauksena.

18.4. Meillä on oikeus poistaa käyttäjänimesi ja salasanasi, jos et noudata näiden ehtojen määräyksiä.

19. IMMATERIAALIOIKEUDET

19.1. Verkkosivuston sisältö on tekijänoikeuksien ja muiden omistusoikeuksien alainen, jotka ovat joko Yhtiön omistamia tai käytössä kolmansien osapuolten oikeudenhaltijoiden myöntämien lisenssien nojalla. Kaikki Verkkosivustolla oleva ladattava tai tulostettava materiaali voidaan ladata yhdelle henkilökohtaiselle tietokoneelle ja sitä saa tulostaa ainoastaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön.

19.2. Verkkosivuston käyttö ei missään tapauksessa myönnä millekään käyttäjälle mitään Yhtiön tai minkään kolmannen osapuolen omistamia immateriaalioikeuksia.

19.3. Kaikkien tavaramerkkien, tavaramerkkien, logojen tai muiden luovien materiaalien käyttö tai jäljentäminen, jotka näkyvät tällä Verkkosivustolla, on kielletty.

19.4. Olet yksin vastuussa mistä tahansa vahingosta, kustannuksista tai menoista, jotka aiheutuvat kiellettyjen toimintojen toteuttamisesta. Ilmoitat Yhtiölle välittömästi saatuaan tietoonsa kiellettyjen toimintojen toteutumisen kenen tahansa henkilön taholta ja tarjoat Yhtiölle kohtuullista apua kaikissa tutkimuksissa, joita se saattaa tehdä saamiensa tietojen perusteella.

20. HENKILÖTIEDOT

20.1. Meidän on noudatettava tietosuojavaatimuksia sen suhteen, miten Yhtiö käyttää kaikkia vierailusi aikana kerättyjä henkilökohtaisia tietoja Verkkosivustolla. Käsittelemme siksi velvoitteemme henkilötietojesi käytön suhteen erittäin vakavasti. Yhtiö käsittelee kaikki sinulta saamansa henkilötiedot tiukasti yksityisyydensuojakäytännön mukaisesti.

20.2. Antamalla meille tietoja hyväksyt oikeutemme käsitellä henkilötietojasi näissä ehdoissa kuvatuilla tavoilla tai Verkkosivuston hallinnointiin tai lakisääteisten tai sääntelyvelvoitteiden noudattamiseen liittyviin tarkoituksiin.

20.3. Yhtiön käytännön mukaan henkilötietoja ei saa luovuttaa kenellekään muulle kuin työntekijöille, jotka tarvitsevat pääsyn tietoihisi tarjotakseen sinulle palvelun.

20.4. Säilytämme kopiot kaikista kanssamme käymistäsi viestinnöistä pitääksemme yllä tarkkoja tietueita sinulta saamistamme tiedoista.

21. EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ VERKKOSIVUSTOLLA

21.1. Yhtiö käyttää “evästeitä” tietyntyyppisen Verkkosivuston toiminnan mahdollistamiseksi. Eväste on pieni teksti-tiedosto, joka sijoitetaan tietokoneellesi, kun käytät Verkkosivustoa, ja se mahdollistaa meille tunnistaa sinut, kun palaat Verkkosivustolle. Lisätietoja evästeiden poistamisesta tai hallinnasta löytyy osoitteesta www.aboutcookies.org. Huomaa, että poistamalla evästeemme tai poistamalla evästeet käytöstä et ehkä pääse tiettyihin alueisiin tai käyttämään tiettyjä Verkkosivuston ominaisuuksia.

22. VALITUKSET JA ILMOITUKSET

22.1. Jos haluat tehdä valituksen Verkkosivustosta, sinun tulisi ensimmäisenä yhteyttä tukeen kohtuullisessa ajassa ja ilmoittaa valituksestasi.

22.2. Riitatilanteessa hyväksyt, että palvelimen tietueet toimivat lopullisena auktoriteettina minkä tahansa vaateen lopputuloksen määrittämisessä.

22.3. Tunnustat, että satunnaislukugeneraattorimme määrää Verkkosivustolla pelattavien pelien tuloksen ja hyväksyt kaikkien tällaisten pelien tulokset. Jos on ristiriitaa pelitulosten ja palvelimellamme olevien tulosten välillä, palvelimellamme olevat tulokset ovat lopulliset ja sitovat. Jos näytölläsi on ristiriitaa tilisi saldon ja näytön välillä, Yhtiön palvelimella olevaa saldoa pidetään tilisi saldona, ja tämä päätös on lopullinen ja sitova. Menetät kaikki Yrityksellä ilmoitetut summat, jotka johtuvat inhimillisestä virheestä tai teknisestä virheestä.

23. TULKINTA

23.1. Ehtojen alkuperäinen teksti on kirjoitettu englanniksi, ja niiden tulkinta perustuu alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin. Jos Ehdot tai niihin liittyvät asiakirjat tai ilmoitukset käännetään toiselle kielelle, englanninkielinen versio on määräävä.

24. OIKEUKSIEN JA VELVOLLISUUKSIEN SIIRTO

24.1. Pidätämme oikeuden siirtää, luovuttaa ja lisensoida tai pantata Ehdot kokonaan tai osittain kenelle tahansa, edellyttäen, että tällainen siirto tapahtuu samoilla tai sinulle vähintään yhtä edullisilla ehdoilla.

25. TAPAHTUMAT KONTROLLIMME ULKOPUOLELLA

25.1. Yhtiö ei ole vastuussa tai vastuussa siitä, että emme voi suorittaa velvollisuuksiamme Ehtojen alaisena aiheutuvista viivästyksistä tai viivästymisistä, jotka aiheutuvat kohtuullisen valvontamme ulkopuolisista tapahtumista, mukaan lukien muun muassa jumalalliset voimat, sota, sisällissota, keskeytyminen julkisissa tietoliikenneyhteyksissä tai -palveluissa, teollisuusriita tai DDOS-hyökkäykset sekä vastaavat Internet-hyökkäykset, joilla voi olla kielteisiä vaikutuksia (”Force Majeure”).

25.2. Suorituksemme katsotaan keskeytyneen Force Majeure -tapahtuman keston ajaksi, ja meille myönnetään suoritusajan pidennys kyseisen jakson ajan. Käytämme kohtuullisia pyrkimyksiä lopettaaksemme Force Majeure -tapahtuman tai löytääksemme ratkaisun, jonka avulla Yhtiön velvoitteet voidaan suorittaa huolimatta Force Majeure -tapahtumasta.

26. LUOPUMINEN

26.1. Jos emme vaadi tiukan suorituksen kaikista velvollisuuksistasi tai jos emme käytä mitään oikeuksista tai oikeuksista, joihin meillä on oikeus, tämä ei muodosta luopumista tällaisista oikeuksista tai oikeuksista ja ei vapauta sinua noudattamasta tällaisia velvoitteita.

26.2. Meidän luopumisemme mistä tahansa laiminlyönnistä ei muodosta luopumista mistään myöhemmistä laiminlyönneistä. Luopuminen mistään Ehtojen säännöksistä ei ole tehokas, ellei se ole nimenomaisesti ilmoitettu luopumiseksi ja sitä ilmoitetaan sinulle kirjallisesti yllä kuvatun mukaisesti.

27. ERILLISYYS

27.1. Jos jokin Ehtojen säännöksistä katsotaan millä tahansa tavalla pätemättömäksi, laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällainen ehto, ehto tai määräys katkaistaan siltä osin kuin se poikkeaa jäljellä olevista ehdoista, ehdoista ja määräyksistä, jotka pysyvät voimassa lain sallimassa laajuudessa. Tällaisissa tapauksissa pätemätön tai täytäntöönpanokelvoton osa muutetaan sellaiseksi tavalla, joka on sopusoinnussa sovellettavan lain kanssa ja heijastaa mahdollisimman tarkasti alkuperäistä tarkoitustamme.

28. SOVELLETTAVA LAKI

28.1. Ehdot ovat voimassa ja niitä tulkitaan Kyproksen tasavallan lakien mukaisesti, ja peruuttamattomasti hyväksyt, Yhtiön eduksi, Kyproksen tasavallan tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan selvittää kaikki Ehtoihin liittyvät riidat, jotka saattavat syntyä Ehtojen luomisen, pätevyyden, vaikutuksen, tulkinnan tai täytäntöönpanon, tai Ehtojen mukaisesti muutoin syntyvät oikeudelliset suhteet.

29. LINKIT

29.1. Verkkosivusto voi sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, jotka ovat myös Yhtiön valvonnan ulkopuolella ja joita Ehdot eivät kata. Yhtiö ei ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai niiden omistajien toimista tai laiminlyönneistä, eikä myöskään kolmansien osapuolten mainosten ja sponsoroinnin sisällöstä näillä verkkosivustoilla. Hyperlinkit muihin verkkosivustoihin tarjotaan vain tiedotustarkoituksiin. Käytät tällaisia linkkejä omalla vastuullasi.

28. SOVELLETTAVA LAKI

28.1. Ehdot ovat voimassa ja niitä tulkitaan Kyproksen tasavallan lakien mukaisesti, ja peruuttamattomasti hyväksyt, Yhtiön eduksi, Kyproksen tasavallan tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan selvittää kaikki Ehtoihin liittyvät riidat, jotka saattavat syntyä Ehtojen luomisen, pätevyyden, vaikutuksen, tulkinnan tai täytäntöönpanon, tai Ehtojen mukaisesti muutoin syntyvät oikeudelliset suhteet.

29. LINKIT

29.1. Verkkosivusto voi sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, jotka ovat myös Yhtiön valvonnan ulkopuolella ja joita Ehdot eivät kata. Yhtiö ei ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai niiden omistajien toimista tai laiminlyönneistä, eikä myöskään kolmansien osapuolten mainosten ja sponsoroinnin sisällöstä näillä verkkosivustoilla. Hyperlinkit muihin verkkosivustoihin tarjotaan vain tiedotustarkoituksiin. Käytät tällaisia linkkejä omalla vastuullasi.

30. VASTUULLINEN PELAAMINEN

30.1. Uhkapeli tulisi käsitellä viihteenä eikä tulonlähteenä. Vaikka enemmistö väestöstä voi käyttää uhkapeliä huvina ja kuluttaa vain sen, minkä he voivat varaa menettää, joillekin se voi olla vaikeampaa. On hyödyllistä seurata aikaa ja rahamäärää, jotka käytät päivittäin verkossa kasinolla.

30.2. Jos huomaat, että aloitat käyttämään enemmän rahaa kuin voit varaa, tai jos pelaaminen alkaa häiritä normaaleja päivittäisiä rutiinejasi, suosittelemme harkitsemaan useita toimenpiteitä, jotka voivat auttaa, kuten henkilökohtaisten rajojen asettamista pelitoimintoihisi, itsepoissulkemista tai yhteydenottoa alla lueteltuihin järjestöihin.

30.2.1. GamCare, johtava neuvontaviranomainen, joka tarjoaa neuvontaa, neuvoja ja käytännön apua pelaamisen sosiaalisiin vaikutuksiin liittyvissä kysymyksissä Isossa-Britanniassa, on saatavilla osoitteessa: www.gamcare.org.uk. Sen luottamuksellinen neuvontapuhelin on: 0845 6000 133. Ei-Iso-Britanniassa asuvat voivat ottaa yhteyttä GamCareen saadakseen tietoja kansainvälisistä tukijärjestöistä.

30.2.2. Gamblers Anonymous on miesten ja naisten yhteisö, jotka ovat liittyneet yhteen ratkaistakseen oman peliongelmansa ja auttamaan muita pakko-oireisia pelaajia tekemään samoin. Alueellisia yhteisöjä on ympäri maailmaa. Gamblers Anonymousin kansainvälinen palvelusivusto on osoitteessa: www.gamblersanonymous.org.uk.

30.2.3. Gambling Therapy tarjoaa tukea ja neuvontaa kaikille, jotka kärsivät haitallisista vaikutuksista pelaamisesta. Gambling Therapy -tiimin jäsenet toimivat sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että kansainvälisesti. Sen verkkosivustoon voi tutustua osoitteessa: www.gamblingtherapy.org

31. HENKILÖKOHTAISET RAJAT JA ITSEPOISSULKEMINEN

31.1. Auttaaksemme sinua pelaamaan vastuullisesti, meillä on rajoituksia tilitoiminnalle, jotka voit asettaa ottamalla yhteyttä tukeen osoitteessa support@vulkanvegas.com.

31.2. Jos tarvitset tauon pelaamisesta, voit itse sulkea tilisi ottamalla yhteyttä tukeen osoitteessa support@vulkanvegas.com. Itsepoissulkeminen tarkoittaa, että tilisi pysyy suljettuna. Aktivoidaksesi tilisi uudelleen, ota yhteyttä tukeen uudelleen.

32. ALAIKÄISTEN SUOJAUS

32.1. Verkkosivusto hyväksyy pelaajat, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, ja käyttää kaikkia saatavilla olevia menetelmiä estääkseen alaikäisten yritykset rekisteröityä ja pelata kasinollamme. Pidätämme oikeuden pyytää henkilöllisyyden todistamista, ja jos pelaaja ei ole saavuttanut laillista pelaamisikää, verkkosivustolle pääsy evätään.

32.2. Kehotamme vanhempia yhteistyöhön lastensa suojelemiseksi vapaalta pääsyltä pelisivustoille. Tässä asiassa voi auttaa erityisohjelmisto. Lisätietoja on saatavana seuraavista verkkosivustoista

28. SOVELLETTAVA LAKI

28.1. Ehdot ovat voimassa ja niitä tulkitaan Kyproksen tasavallan lakien mukaisesti, ja peruuttamattomasti hyväksyt, Yhtiön eduksi, Kyproksen tasavallan tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan selvittää kaikki Ehtoihin liittyvät riidat, jotka saattavat syntyä Ehtojen luomisen, pätevyyden, vaikutuksen, tulkinnan tai täytäntöönpanon, tai Ehtojen mukaisesti muutoin syntyvät oikeudelliset suhteet.

29. LINKIT

29.1. Verkkosivusto voi sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, jotka ovat myös Yhtiön valvonnan ulkopuolella ja joita Ehdot eivät kata. Yhtiö ei ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai niiden omistajien toimista tai laiminlyönneistä, eikä myöskään kolmansien osapuolten mainosten ja sponsoroinnin sisällöstä näillä verkkosivustoilla. Hyperlinkit muihin verkkosivustoihin tarjotaan vain tiedotustarkoituksiin. Käytät tällaisia linkkejä omalla vastuullasi.

30. VASTUULLINEN PELAAMINEN

30.1. Uhkapeli tulisi käsitellä viihteenä eikä tulonlähteenä. Vaikka enemmistö väestöstä voi käyttää uhkapeliä huvina ja kuluttaa vain sen, minkä he voivat varaa menettää, joillekin se voi olla vaikeampaa. On hyödyllistä seurata aikaa ja rahamäärää, jotka käytät päivittäin verkossa kasinolla.

30.2. Jos huomaat, että aloitat käyttämään enemmän rahaa kuin voit varaa, tai jos pelaaminen alkaa häiritä normaaleja päivittäisiä rutiinejasi, suosittelemme harkitsemaan useita toimenpiteitä, jotka voivat auttaa, kuten henkilökohtaisten rajojen asettamista pelitoimintoihisi, itsepoissulkemista tai yhteydenottoa alla lueteltuihin järjestöihin.

30.2.1. GamCare, johtava neuvontaviranomainen, joka tarjoaa neuvontaa, neuvoja ja käytännön apua pelaamisen sosiaalisiin vaikutuksiin liittyvissä kysymyksissä Isossa-Britanniassa, on saatavilla osoitteessa: www.gamcare.org.uk. Sen luottamuksellinen neuvontapuhelin on: 0845 6000 133. Ei-Iso-Britanniassa asuvat voivat ottaa yhteyttä GamCareen saadakseen tietoja kansainvälisistä tukijärjestöistä.

30.2.2. Gamblers Anonymous on miesten ja naisten yhteisö, jotka ovat liittyneet yhteen ratkaistakseen oman peliongelmansa ja auttamaan muita pakko-oireisia pelaajia tekemään samoin. Alueellisia yhteisöjä on ympäri maailmaa. Gamblers Anonymousin kansainvälinen palvelusivusto on osoitteessa: www.gamblersanonymous.org.uk.

30.2.3. Gambling Therapy tarjoaa tukea ja neuvontaa kaikille, jotka kärsivät haitallisista vaikutuksista pelaamisesta. Gambling Therapy -tiimin jäsenet toimivat sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että kansainvälisesti. Sen verkkosivustoon voi tutustua osoitteessa: www.gamblingtherapy.org

31. HENKILÖKOHTAISET RAJAT JA ITSEPOISSULKEMINEN

31.1. Auttaaksemme sinua pelaamaan vastuullisesti, meillä on rajoituksia tilitoiminnalle, jotka voit asettaa ottamalla yhteyttä tukeen osoitteessa support@vulkanvegas.com.

31.2. Jos tarvitset tauon pelaamisesta, voit itse sulkea tilisi ottamalla yhteyttä tukeen osoitteessa support@vulkanvegas.com. Itsepoissulkeminen tarkoittaa, että tilisi pysyy suljettuna. Aktivoidaksesi tilisi uudelleen, ota yhteyttä tukeen uudelleen.

32. ALAIKÄISTEN SUOJAUS

32.1. Verkkosivusto hyväksyy pelaajat, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, ja käyttää kaikkia saatavilla olevia menetelmiä estääkseen alaikäisten yritykset rekisteröityä ja pelata kasinollamme. Pidätämme oikeuden pyytää henkilöllisyyden todistamista, ja jos pelaaja ei ole saavuttanut laillista pelaamisikää, verkkosivustolle pääsy evätään.

32.2. Kehotamme vanhempia yhteistyöhön lastensa suojelemiseksi vapaalta pääsyltä pelisivustoille. Tässä asiassa voi auttaa erityisohjelmisto. Lisätietoja on saatavana seuraavista verkkosivustoista

30.1. Uhkapeli tulisi käsitellä viihteenä eikä tulonlähteenä. Vaikka enemmistö väestöstä voi käyttää uhkapeliä huvina ja kuluttaa vain sen, minkä he voivat varaa menettää, joillekin se voi olla vaikeampaa. On hyödyllistä seurata aikaa ja rahamäärää, jotka käytät päivittäin verkossa kasinolla.

30.2. Jos huomaat, että aloitat käyttämään enemmän rahaa kuin voit varaa, tai jos pelaaminen alkaa häiritä normaaleja päivittäisiä rutiinejasi, suosittelemme harkitsemaan useita toimenpiteitä, jotka voivat auttaa, kuten henkilökohtaisten rajojen asettamista pelitoimintoihisi, itsepoissulkemista tai yhteydenottoa alla lueteltuihin järjestöihin.

30.2.1. GamCare, johtava neuvontaviranomainen, joka tarjoaa neuvontaa, neuvoja ja käytännön apua pelaamisen sosiaalisiin vaikutuksiin liittyvissä kysymyksissä Isossa-Britanniassa, on saatavilla osoitteessa: www.gamcare.org.uk. Sen luottamuksellinen neuvontapuhelin on: 0845 6000 133. Ei-Iso-Britanniassa asuvat voivat ottaa yhteyttä GamCareen saadakseen tietoja kansainvälisistä tukijärjestöistä.

30.2.2. Gamblers Anonymous on miesten ja naisten yhteisö, jotka ovat liittyneet yhteen ratkaistakseen oman peliongelmansa ja auttamaan muita pakko-oireisia pelaajia tekemään samoin. Alueellisia yhteisöjä on ympäri maailmaa. Gamblers Anonymousin kansainvälinen palvelusivusto on osoitteessa: www.gamblersanonymous.org.uk.

30.2.3. Gambling Therapy tarjoaa tukea ja neuvontaa kaikille, jotka kärsivät haitallisista vaikutuksista pelaamisesta. Gambling Therapy -tiimin jäsenet toimivat sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että kansainvälisesti. Sen verkkosivustoon voi tutustua osoitteessa: www.gamblingtherapy.org

31. HENKILÖKOHTAISET RAJAT JA ITSEPOISSULKEMINEN

31.1. Auttaaksemme sinua pelaamaan vastuullisesti, meillä on rajoituksia tilitoiminnalle, jotka voit asettaa ottamalla yhteyttä tukeen osoitteessa support@vulkanvegas.com.

31.2. Jos tarvitset tauon pelaamisesta, voit itse sulkea tilisi ottamalla yhteyttä tukeen osoitteessa support@vulkanvegas.com. Itsepoissulkeminen tarkoittaa, että tilisi pysyy suljettuna. Aktivoidaksesi tilisi uudelleen, ota yhteyttä tukeen uudelleen.